zondag 13 november 2016

vogeltje 2

En alweer een vogeltjes kaart voor het HipHoi design team klaar. Alle producten kun je aanschaffen bij de webwinkel van hip-hoi.

Weer gewerkt met materialen uit het pakket dat ik gekregen had. Een uitdaging om natuurlijk een andere kaart te maken dan de eerste creatie. Dit is hem geworden.


Ik ben weer begonnen met inkleuren van de stempelafdruk. Dit keer met mijn favoriete kleurmiddel de Faber Castel Polychromos potloden. Wel gewerkt op het waterart papier, daardoor een wat ruwere uitstraling dan op glad papier, maar ik moet zeggen dat ik dat wel stoer vind. 

Het vogeltje is met een billenhoekpons afgewerkt en gemat op een cremepapier. Daarna heb ik op het linnencardstock een laagje design papier geplakt met een strook juteband. 

En toen de dutch doobadoo mal 470.713.107 uitgesneden op het mooie Elizabeth Craft Cardstock (PSF101) en ook een maatje kleiner uit het design papier van het MD pretty paper blok PK9141. Daar bovenop het vogeltje met 3D foam, maar ook twee dubbele uitgestanste bloemen (Marianne Design LR0129) met een hartjes pareltje, bladeren uit licht groen cardstock (Marianne Design Creatables LR0156) en blauwe bubbels (Crealies CLDR11). 

In de rechteronderhoek een tekststempel (Marianne Design Eline's words EC0164), met stazon inkt (jet black) gestempeld en daarna met zwarte embossingpoeder  (WOW) en heattool bewerkt. 

Ter afwerking heb ik een stukje roze tule gebruikt, een paar bruine meeldraden en 2 parelrandjes
Alle grote en rechte stukken papier zijn gedistressed met photo vintage inkt.

Hoop dat jullie hem leuk vinden en weer een ideetje rijker zijn.

Greetzzz Miriam



2 opmerkingen:

  1. Ik was onder de indruk van je werk (de letters op de etalge zijn prachtig!) en ga je volgen!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Lia, erg leuk! En dank je wel. 💖

    BeantwoordenVerwijderen