wie ben ikMijn naam is Miriam Mulder en ik ben 54 jaar oud. Ik ben getrouwd en we hebben twee volwassen kinderen. Ons huis staat in Twente, in het dorp Borne, waar ik al weer 30 jaar met veel plezier woon.

In 2009 ben ik een eigen website via onze provider gestart, helaas was de ruimte beperkt en kon ik lang niet alles plaatsen, bovendien was het erg bewerkelijk. Daarom ben ik over gestapt op blogger. Hier heb ik veel meer vrijheid en plek en dus kun je me hier terug vinden.

Een van mijn hobby's is kaartjes maken, hierin probeer ik van alles uit. Veelal technieken die via het internet voorbij komen en soms ook creaties zelf bedacht. Elke week komt er wel een iets uit mijn handen. Sinds een paar jaar heb ik mijn eigen ruimte in huis om mijn creaties in te maken.

 

En tegenwoordig ziet het er een beetje voller uit 😏


Een andere hobby is sieraden maken. Ook hiervan kun je veel creaties terug vinden op deze blog. Tevens doe ik reparaties aan kapotte onderdelen zoals slotjes vervangen of draden vervangen. Vraag me gerust!

Vanaf 2008 tot 2014 heb ik samen met mijn buurvrouw een kinderknutselclub gerund. Helaas is de locatie dicht en kregen we niet genoeg kinderen. We maakten leuke dingen voor weinig geld. De creaties kun je bekijken op mijn andere blog: http://knutselclubrigtershoes.blogspot.nl/

Vanaf maart 2016 ben ik bezig met schrijven met penseel, hier kun je tegenwoordig elke dag iets van mezelf op facebook en instagram vinden. De online cursus kun je vinden op : makerisme van Karin Joan. Hiervoor heb ik ook al demo's gegeven oa op de paper passion beurs.

Sinds juni 2016 werk ik ook de vrijdag morgen (om de week) in een verzorgingstehuis en verzorg daar een creatief uurtje, dat super gezellig is.

Vanaf juli 2016 ben ik lid van een heus design team:

ik design voor 

we hebben een blog en een facebookgroep waar elke maand een challenge is en waar je aan mee kunt doen !

en sinds oktober 2016 zit in ook in een 2e design team.

Ook hiervan is een website en een facebook like site


Geen opmerkingen:

Een reactie posten