dinsdag 26 juni 2018

juni 2018 DT-pakket HipHoi 2 creatie

en alweer de 2e creatie. Een tasje met unicorn Lily als accent.

Ook deze template van het tasje heb ik van pinterest geplukt! Hiervan geef ik geen voorbeeld, want alles was nogal krap aan met werken. Maar als jullie googlen vind je vast een ander modelletje.


Ik ben begonnen met het patroon op het design papier (met de wolkjes) te leggen om te trekken , vouwlijnen rillen en daarna vouwen en uitknippen. Daarna alle randjes beinkt met broken china. Vervolgens uit het bolletjes vel de voor en achterkant gemat.


Daarna heb ik alle onderdeeltjes van Unicorn 'Lily' uitgestanst, uit design papier en cardstock. De vleugeltjes en de hoorn aangezet met broken china. De wangetjes ingekleurd met de glittermarker.

Daarna een aantal eenhoorntjes uit het designpapier geknipt en in 3D opgewerkt.


Het labeltje uitgestanst uit het roze hartjes vel en daar de tekst uit de stempelset op gestempeld met zwarte versafine inkt. Vervolgens 3 sterretjes uit die set gestempeld met versamark en dat heat embossed met clear/glitter embossing poeder en deze in 3D opgeplakt.


Met de embossingpen 'geslaagd' geschreven en vervolgens met zilver geƫmbossed. De binnenkant versierd met de mini stempels uit de set. Een gaatje gemaakt en daar de splitpen doorheen gedaan.


Tot slot nog een paar NUVO drops erop en klaar is het tasje!

Materialen uit het DT-pakket van HipHoi:
- Joy Crafts! Fantasy Fields 6011/0566
- Joy Crafts! Mon Ami stans unicorn Lily 6002/1079
- NUVO Glitter marker 185 strawberry Bonbon
Marianne Design Text Stamp MM1620


Eigen materialen:
- Distress oxide broken china, antique linen.
- stukje wit, zwart en roze cardstock
- DDBD lijm
- labelmalletje van gummiapan.com
- smal roze lint
- versamark watermark inkt
- avec clear/gold glitter poeder en zilver (merkloos).
- heattool
- 3d foam
- roze splitpen
- Nuvo crystal drops caramel cream

Ik vind hem hartstikke gaaf geworden. Hoop dat jullie hem net zo leuk vinden. Alle materialen heb ik door gelinkt voor jullie. Kun je iets niet vinden dan mag je altijd mailen, we proberen zo snel magelijk antwoord te geven.

Greetzzz Miriam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten