maandag 12 maart 2018

2. babykaartje februari pakket HipHoi

Wat is er nou leuker dan een baby kaart maken, zeg nou zelf. Echt blij wordt je hiervan en als je dan ook nog met fijne producten mag werken is het helemaal tof. Die producten komen bij HipHoi vandaan, neem gerust eens een kijkje in de duidelijk webshop.



Ik ben gestart met wit linnen A5 karton en de DDBD baby mal. Daarna heb ik met de Chameleon marker bubble gum rose op DCP papier voor laserprinter een zigzag patroon gemaakt en met het lieve hartjes stempeltje en de marker afdrukjes gemaakt. Daarna heb ik de A en de Y geknipt. De 2 B's zijn van design papier van Marianne Design. De randjes heb ik geinkt met worn liptstick oxide inkt, de moeilijk bereikbare plekjes met een wattenstaafje. Daarna alles opgeplakt met DDBD lijm. Met de dunne punt heb ik alle letters nog eens omgetrokken.



Vervolgens heb ik de koala beertjes gestanst uit 2 kleuren bruin, roze en zwart cardstock. Het broekje komt nog uit een restje van het hier boven genoemde DCP papier. En opgeplakt aan de Y.



Daarna ben ik aan het stempelen geslagen met het olifanten setje. Bloemetje met  de distress oxide inkt en clear embossingpoeder en de heattool gedaan. De tekstjes en olifantje met versafine black onyx inkt gestempeld.



Producten en materialen van HipHoi:
- DDBD Dutch card art text baby 470.713.647 A5
- design papier uit de januari kit MD PK9153 sweet romance A5
- Chameleon color tones pennen PK3 bubble gum
- MD collectables stansset COL1448 koala beertjes
- houten rubber staaf stempel met hartjes erop - MD stempel Eline's animals EC0168 olifantjes
Producten en materialen van mezelf:
- wit linnen karton, bruin, roze en zwart cardstock
- DDBD lijmpen 28 ml
- clearblok
- distress oxide worn lipstick
- versafine black onyx.
- 3D foam blokjes

Alle producten uit het pakket zijn te koop bij HipHoi in de webshop, kun je iets niet vinden dan kun je een mailtje sturen.

Ik vond hem helemaal leuk om te maken, ik hoop jullie ook. En je weet het, ik wordt blij van jullie reacties.

Greetzzz Miriam

2 opmerkingen: