dinsdag 22 januari 2019

11e creatie uit het HipHoi pakket - 4e week van de HipHoi challenge "fun"

Even een beetje rustig hier qua bloggen, maar vandaag dan mijn 4e challenge HipHoi project, natuurlijk weer gemaakt met spullen uit het DT pakket van oktober.

Wil je mee doen dan kan dat uiteraard (#hiphoi2019journalingchallenge) in onze facebook groep die het hele jaar gaat duren met elke week een steekwoord. Wil je meer weten wordt dan lid in de facebook groep en kijk ook op onze HipHoi Facebook pagina.

Het 4e thema is FUN, nou laat ik nou de funspulletjes van By Raffzz nog hebben. Na dit project alle papiertjes wel op hoor. Zoals gewoonlijk eerst even een close-up.


En zo ziet de hele kaart er dan uit!


Ik ben begonnen om de DDBD mal om te trekken op wit cardstock, de vouwlijnen te zetten en daarna uitgeknipt. Vervolgens alle designpapiertjes omgetrokken en uitgeknipt. Toen alle randjes met de paperdistresser ruw gemaakt en met ripe persimmon een kleurtje gegeven. Toen alle losse stukken opgeplakt met de DDBD lijmpen.

Daarna een zwarte tag uitgestanst de letters FUN in de gesso gezet en bewerkt met gouden ecoline, crackle paste en distress oxides. Daarna een brad erdoor en met foam tape opgeplakt.

Toen kwam de fun. De tekstjes op zwart cardstock geplakt en met een smal randje uitgeknipt en daarna opgeplakt. Met de stickertjes veel van de vlakjes opgevuld tot een kleurig geheel en als allerlaatste nog wat NUVO drops aangebracht. En voila mijn FUN project is ook af. 




Gebruikte materialen uit het HipHoi DT pakket:
- By Raffzz  Pretty & Cool van Pronty stickervel A4 491.100.001
- By Raffzz  Pretty & Cool van Pronty collection kit (10 scrap vel) 471.200.901
- Greyboard Alphabet  DDBD 492.500.005

Materialen van mezelf:
- wit en zwart cardstock
- Dutch Doobadoo card art Diamond 470.713.654
- DDBD glue pen 28 ml
distress oxide ripe persimmon, mowed lawn en faded jeans  en candied apple
foamblokjes
- crackle paste
- witte gesso
- ecoline gold
- Tag stans
- NUVO drops metallic caramel cream en gloss caribean ocean.

Natuurlijk kun je de gebruikte materialen uit het pakket aanschaffen via de webshop van HipHoi, kun je iets niet vinden dan kun je altijd een mailtje sturen.

Hoop dat jullie hem weer leuk vinden en een reactie achterlaten want daar wordt ik blij van maar ook dat jullie mee gaan doen aan de challenge! Elke maand gaan er bij voldoende deelname een prijsje uit.

En komen jullie ook even kijken bij Claudia en bij Mariette de andere twee dames uit ons HipHoi Design team want ook zij maken super toffe creaties.

En dan nog iets kennen jullie de maandelijkse HipHoi kit al? Dit is een zorgvuldige gevulde doos vol met gave spulletjes, die je per maand maar ook als jaarabonnement kunt aanschaffen.

Greetzzz Miriam

7 opmerkingen:

  1. Ook met de laatste restjes heb je weer een mega feestje gemaakt. Ongeloflijk hoe creatief jij bent 👍🏻. Ik ben nu al benieuwd wat je als volgende maakt ... het kan alleen geweldig zijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel wat lief 💖 jij maakt ook gweldige feestjes 👍🏽

      Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

  3. Wauwwwieee weer een toffe crea met die leuke kleurige lijn. Word er heel happy van <3.
    En wat is de challenge toch gaaf he. Ik daag mezelf ook echt uit om x iets te doen wat ik anders niet zo snel zou doen...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. helpt wel he die challenge, steeds iets nieuws verzinnen 👍🏽. Dank je wel lieverd 💖

      Verwijderen