woensdag 18 september 2019

herfst en harten kaart

Ik ben begonnen voor de kaart met craft papier en de Studiolight mal (STENCIL165). Daarop het papier van Joy!Crafts (Vintage), ook de harten randstans van Joy!Crafts (6002/0152) hieruit gestanst waarvan 1 extra hartje uit rood cardstock. De geemboste rondjes aangezet met een marker.


Met de DDBD card Mushrooms mal (470.713.691) heb ik de paddestoelen gemaakt uit wit cardstock, daarop papier van seashore (rood met stippen) en paperbloc Romance van Joy!Crafts voor alle losse onderdelen.


Het eekhoorntje is gemaakt en bedacht door mezelf met de tumble friends stans set van Jocelijne. Ook het eikeltje, de pompoenen en mini paddestoeltjes heb ik gemaakt met deze set. Het gras komt uit de farm set van Jocelijne.


De 2 spinnenwebjes zijn gestanst uit wit cardstock en zijn van Marianne Design (CR1422).
Het spinnetje er op is van metaal en dubbel met zwart geembossed, zodat hij ook dikker lijkt.

Het label is van Joy!Crafts (6002/0142) en met papier uit de vintage set, net als de mini vlaggetjes eraan. Het stempeltje erop is ook van Joy!Crafts (6410/0316), het is geëmbossed met Lindy's Café au lait. Overal ertussen dan nog de gestanste herfstbladeren van Joy!Crafts (6002/0028) ook uit het vintage papier en aangezet met gathered twigs inkt.

Ten slotte nog wat NUVO vintage drops postbox red.



Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Deze doet mee aan drie challenges.
- Noor en ZO met thema hart
- HipHoi2019journalingchallenge thema herfst.
- Anma creatief  thema herfst

Greetzzz Miriam



Geen opmerkingen:

Een reactie posten