maandag 17 december 2018

8e creatie uit het hiphoi DT pakket - folded kaart

En nummer 8 alweer, dit keer met het hele gave papier en spulletjes van pretty & cool by Raffzz, die in mijn HipHoi Dt-pakket zitten.

Een folded card met een twist, die in een vierkante envelop van 16 cm verstuurd kan worden.




Ik ben begonnen met een oranje stuk cardstock van 15 hoog en 25 breed en heb dit vervolgens gerild en gesneden volgens de tekening.




Daarna heb ik twee deurtjes (oranje cardstock) gemaakt van 10 hoog bij 6 cm breed en deze 1 cm van de lange kant af gerild. (deze 1 cm is je plakstookje). De deurtjes daarna op het grote vierkante vlak links onder geplakt.
Om erop te matten : 7 x een blokje van 4,5 bij 4,5 cm, 2 x een vierkant van 9,5 bij 9,5 cm en 4 x een reep van 9,5 hoog bij 4,5 breed.

Alles met de paperdistresser voorzien van een ruw randje. De sluiting is een strip van 2 cm breed en 5 cm lang (3x op elkaar geplakt, voor de stevigheid) en in een punt geknipt. Je schuift ze in een
sleufje / pocket.


Het grote vlak rechtsboven is een pocket met daarin een tag, deze op maat gesneden en voorzien van een trekstripje en vastgezet met een nietje!



Vervolgens alle vlakjes aangekleed met de stickers en woorden uit de serie. Maar ook met NUVO drops. Het woordje ME met het greyboard eerst met gesso en daarna met verdunde NUVO drops op kleur gebracht.


Gebruikte materialen uit het HipHoi DT pakket:
- By Raffzz  Pretty & Cool van Pronty stickervel A4 491.100.001

Materialen van mezelf:
- DDBD glue pen 28 ml
- oranje cardstock
foamblokjes
- NUVO drops (ebony black, caribbean ocean en white blizzard)
- gesso wit DDBD
- Sakura gelly roll 08 wit

Natuurlijk kun je de gebruikte materialen uit het pakket aanschaffen via de webshop van HipHoi. Kun je iets niet vinden dan kun je altijd een mailtje sturen.

Mijn volgende art journal pagina's zijn een feit, hoop dat jullie hem net zo tof vinden als ik en er ook wat inspiratie uit konden halen. Wordt vervolgd....

Hebben jullie ook al eens op de blogs bij  Claudia en Mariette, de andere Design team dames van HipHoi, gekeken? Doen hoor, zij maken ook gave creaties.

Greetzzz Miriam

6 opmerkingen:

  1. Oh WOW die is gaaf. Je hebt een extraatje aan de “trapjeskaart” gegeven. Super gelukt!❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja klopt, eigenlijk twee he ;), Deurtjes maar ook nog een pocket voor de tag. Dank je wel voor je lieve comments . Gr Miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kleurrijk en apart geheel heb je er van weten te maken! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel Carla, klopt, deze serie van Raffzz is erg kleurrijk . Gr. Miriam

      Verwijderen
  4. Love twisting 😉, heel gaaf gedaan! En erg leuk om zelf je eigen draai eraan te geven. Duidelijke uitleg ook, ga um ook een x maken thx 😘

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel en natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw creatie . Gr. Miriam

      Verwijderen