dinsdag 8 mei 2018

8. 3e bonuscreatie HipHoi pakket van februari 2018

oh jee, nog een bonus, maar ja dat kan ook niet anders met zo'n groot pakket van HipHoi en zulke leuke spulletjes. Dus weer veel lees en kijk plezier.

Dit keer heb ik een al wat oudere DDBD mal gebruikt, en wel de ticketmal. Ik heb er mijn favo 3 luikje van gemaakt.Allereerst heb ik de mal en natuurlijk een extra deel uitgetekend en daarna uitgeknipt op grijs cardstock. Vervolgens 1 maatje smaller voor de drie delen met wit. En daarna nog een maatje smaller op design papier herbs and leaves. Alle randjes heb ik gedistressed met grijze inkt. aan de linker en buiten rand heb ik er een stuk stansmal van Marianne design en paperpad (craft dates) uit laten steken.

Daarna 3 plaatjes uit het knipvel uitgezocht en gedistressed met inkt en gemat op een design vel uit de industrial paperpad en ook deze weer gedistressed met de grijze inkt. Vervolgens 3 stroken van 5 cm breed en 8 cm hoog uit het cactus velletje geknipt en zo neer gelegd dat er steeds een mooi gedeelte te zien was van een cactus. Alle rondjes en vierkant  gemat, gedistressed en er bovenop geplakt.
Toen een aantal labels uit het paperblok  geknipt, gedistressed en een zwart lintje erdoor daarna met foam blokjes opgeplakt. Maar ook het tekstje free hugs tot een labeltje gemaakt  (kleur opgebracht met distress inktjes) met daar boven op een cactus die ingekleurd is met Zig clean color brushes.Als laatste heb ik hello 2x uitgestanst (zwart cardstock en nepleer) en op elkaar geplakt en nog een aantal diamond gems op geplakt.


materialen van HipHoi:
- Paperblok Marianne design herbs and leaves MD9152
- Paperblok Marianne Design Craft Dates PB7054
- paperblok Studio Light Industrial 2.0 PPIN74
- knipvel herbs and leaves EWK1254
- terschelling aquarel papier 300 gr
- cactus stempels uit de febr. kit.

Materialen van mezelf:
- DDBD ticketmal 470.713.129
- cardstock : grijs, wit, grijs
- inkt: memento gray flannel
- DDBD lijm 28 ml
- stansmal Marianne Design MD Creatables LR0116
- distress inkt mowed lawn en salty ocean
- Zig Clean color brushes in groen, rood, oranje en bruin tinten.
- zwart 3mm breed satijn lint.
- foam blokjes
- nepleer gold rose kleur.
- hello stansje van Gummipan
- diamond gems van Marianne design

Alle materialen kun je natuurlijk weer in de webshop van HipHoi vinden. Staat het er overhoopt niet bij dan kun je een mailtje sturen en krijg je spoedig een berichtje terug.

En dit was de laatste uit het design team februari pakket, en natuurlijk hoop ik dat jullie het weer een leuk exemplaar vinden en er inspiratie door krijgen om zelf aan de slag te gaan.


Greetzz Miriam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten