maandag 9 april 2018

6. step-up kaart dames februari pakket HipHoi

Kaart nummer 6 uit het februari HipHoi pakket, deze kaart heb ik live op facebook gemaakt en is terug te kijken op ons Youtube kanaal maar ook in onze facebookgroep en hieronder.Ik heb de happy birthday mal van DDBD gebruikt en ook dit keer in drie delen geknipt!
Dit was wel een beetje stoeien hoor maar gelukt, met schetsen en een potlood kom je heel ver! Gelukkig zijn de bochtjes van de letters vaak hetzelfde.

Daarna alle drie delen (voorkanten) van het trappetje beplakt en de drie delen van Happy Birth Day erop geplakt.Een fotostrip van MD gestanst van zwart cardstock en op roze cardstock geplakt. Alle vlakjes gevuld met een stempeltje uit dezelfde set (versafine inkt gebruikt) en bewerkt met een zilver gel pen.

Hierna het fototoestel gestempeld, met versafine, geembossed met zwarte poeder van WOW en verhit met mijn heattool. Uitgeknipt en opgeplakt.Uit de stansset van Craft emotions heb ik bloemetjes gestanst en de swirls komen van Marianne design. Een paar pareltjes maken het plaatje compleet.


En als laatste nog even het totaal plaatje en natuurlijk de template van het kaartmodel.Gebruikte materialen uit het HipHoi Pakket:
- design papier van Marianne Design Craft Dates PB7054
- DDBD Dutch card art Happy Birthday A5 470.713.656 uit de februari kit.

Materiaal uit eigen voorraad:
- wit, zwart en roze cardstock
- DDDB glue pen 28 ml *
- distress inkt vintage photo
- Marianne Design COL1390 Click Photo set *
- Marianne Design Creatables LR0116 *
- Craft emotions 115633/0168 *
- versafine onyx black inkt
- Signo Uniball sparkling zilver gel pen.
- WOW ebony embossing poeder

* ook te verkrijgen bij HipHoi.

Kun je iets niet vinden of heb je vragen mail dan naar HipHoi

Ik vond hem weer super gaaf om te maken, vooral ook om hem live met jullie door te nemen. Als jullie het weer leuk vinden laat maar een berichtje achter hier onder dit bericht, want zoals jullie weten hier word ik hier blij van Natuurlijk mogen jullie ook aangeven of we vaker dit soort workshops live zullen doen en zo ja, heb je ideetjes.....of suggesties.

Tot de volgende keer en Greetzzz Miriam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten