woensdag 25 mei 2016

diverse creaties

Vandaag 7 nieuwe kaarten in deze post. Even een achterstand met bloggen inhalen. Deze maand heb ik het druk gehad dus kwam de berichtjes er maar steeds niet van. Hier komen ze.......

Nr. 1: Een kaartje met allemaal kleine blokjes origami papier op een crème kaart. Daar bovenop een rechthoek van vellum, gestempeld met en geembossed met witte inkt. En versierd met witte bloemen, swirl en bladeren. Als extra accent nog een zwarte rand stans gebruikt.


Nr. 2: Op Dutchdoobadoo mal (shape art nr. 470.713.111) 3 laagjes gemaakt en daarna nog een rechthoek en 2x een grote bloemenstans erop geplakt. Een zwarte hart-bloemen sticker ingekleurd met Zig color clean  markers en deze weer afgewerkt met Wink of Stella clear. Versierd met hartjes, bloemetjes, bladeren, label en swirls.


Nr. 3: Een wit kaart karton in 3 maten uitgeknipt en hierop de stempels gestempeld. Elk is gemat op een donkerblauw cardstock. Als extra accent de tekst op een label, en een blauwe strik met een houten laarsje eraan. Dit model kaart komt van een stamp-it challenge uit maart van Noor! Design door Janet Blaauw.


Nr. 4: Op een paarse vierkante kaart, een wit cardstock met embossing in ovalen waarbij deze met paars geaccentueerd zijn. Daarover een stuk paarse raffia, en een gekartelde ovaal met strass steentjes en stempel tekst. Verder versierd met bloemen (in gekleurd met Faber Castell polychromos potloden), blaadjes en een label (allen van de Action).


Nr. 5: Een kaartje gemaakt nav de Hobbyvision scrap 'n chat van 3 mei. Ik kon er toen niet bij zijn daarom later gemaakt. De kaart is wit en ik heb er met zwart, roze/paars en groen op gewerkt. De zwarte bloemen zijn stickers ingekleurd met de Zig color clean markers en afgewerkt met Wink of Stella clear (op de 3e foto zie je hoe mooi dit glittert). Op de onderkant vlinder stempels van Studio light (ook ingekleurd met de Zigs). Bloemen, takken, swirls, pareltjes, meeldraden, een houten vlindertje en een bloemen-ornamentje complementeren het geheel.
Nr. 6: Een roze vintage kaartje gemaakt uit een boekje van de Action, versierd met diverse stempels, strikje, labeltjes, parels en parelband. Het papier is bewerkt met een distress tool voor het rafelige effect.Nr. 7: De laatste is gemaakt met pinksteren voor de Noor! Design Challenge : een kaartje met zwart. Ook deze is op de zelfde Mal gemaakt als kaart nr 2. Gewoon lekker kijken want er zit teveel op om op te noemen. 

Nou dit was het dan 7 kaarten, maar geen 1 hetzelfde! Ik vond ze allemaal leuk om te maken, en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Als je een reactie achterlaat krijg je ook zeker een reactie terug.

Greetzzz MiriamGeen opmerkingen:

Een reactie posten