woensdag 13 april 2016

dagje Kampen

Op dinsdag 15 maart mocht ik in Kampen bij Find-it Trading op de knutseldag komen stoeien met de nieuwe lijn van ze, Amerika en oud Hollands. Sannie Burmeister en Rie Kuipers heetten ons welkom.

Mijn naam is met de tombola eruit getrokken en ik was dus een van de gelukkigen om deze zeer gezellige dag mee te maken. We mochten uit alle materialen kiezen die voor handen waren. Er stond ook een stans/emboss machine en verder alles wat nodig was om je uit te leven.

Na de thee/ koffie met iets lekkers erbij konden we beginnen. Met zo af een toe een uitleg van Rie of Sannie heb ik 2 leuke projecten gemaakt.Door de dag heen werden er foto's en een video gemaakt
De link van de video is: https://www.youtube.com/watch?v=vNeZzMP7sc8

En hieronder staat de foto. die grijze dame vooraan ben ik dus ;). Op de foto kun je de kast zien waar alle materialen in stonden en ook de tafel ernaast lag vol met de nieuwste boeken. En als je heel goed kijkt zie je links achterin nog de tafel met stansmachine.


Het was echt een verwendagje want tussen de middag kregen we lekkere broodjes met soep en salade en er was zelfs warme chocolademelk. En thee en koffie kon je gewoon halen.

Aan het eind, zo tegen 3 uur 's middags kregen we ieder nog een goed gevulde goodybag.

Ik voelde me erg in de watten gelegd en daarom een dikke dank je wel aan Rie en Sannie, maar ook aan alle andere mensen die deze dag mogelijk hebben gemaakt van Find-it Trading.

Nou dit was mijn verhaal voor deze keer.

Greetzzzzz Miriam5 opmerkingen:

 1. Dat klinkt zeker als een leuke dag.
  Groetjes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ria, ik ben blij dat je het zo naar je zin heb gehad. Leuke blogpost. Groetjes Sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ria, ik ben blij dat je het zo naar je zin heb gehad. Leuke blogpost. Groetjes Sannie

  BeantwoordenVerwijderen