maandag 4 januari 2016

hobbyvision scrap 'n chat op 23 december 2015

Ik heb meegedaan aan de hobbyvision scrap 'n chat op 23 december 2015. Tiets Wolfart deed de verzorging. http://cardsbytiets.blogspot.nl/2015/12/scrap-n-chat-22-december-2015.html hier kun je meer vinden of het hoe en wat.
Het is een miniboekje in een doosje met een schuifsluiting (net als een lucifersdoosje).

Mijn bijdrage staat hieronder en ook heb ik er een prijsje mee verdient; een mal van Dutch doobadoo de shape art star. Ook hiervan heb ik het eerste gemaakte kaartje toegevoegd.

Project 1:

het miniboekje als het volledig gesloten is. Ik heb de klep afgewerkt met een ingekleurde stempelafdruk.


Het doosje (met knopje van 2 knoopjes en een tekststempel )

De bovenkant van de schuifsluiting ( met veertje, tule, een eigen ontworpen kopje met schotel, bloemetjes, houten embellishments met goudverf, spiraaltjes, blaadjes, knoopjes, pomponnetjes, en diverse stansen)

hier alle drie de onderdelen apart.


en nog een foto van het doosje met de schuifsluiting.

En dan nu project 2: de sterkaart met een langwerpige schudbox achter de stempel afdruk van Weestamps. Ik heb ook de nieuwe swirl- en randstansjes van mery en Martine Bosman gebruikt. Deze zijn zo cute. :)

De hele kaart 


En dan hier een close-up met het schudgedeelte waar je ook goed de stansjes en het schudmateriaal (diverse pailletten en glitters) kunt zien.

Ik ben Tiets erg dankbaar dat ze mij als medewinnaar heeft uitgekozen voor deze challenge. En zoals je ziet hoef je met een ster niet persé een kerstkaart te maken.

Greetz Miriam
2 opmerkingen: