woensdag 18 november 2015

druk vandaag op pauze

Het is al een lange tijd terug dat ik een blog gepost hebt want we hebben hier een verbouwing van drie maand achter de rug. Hierbij was mijn hobby kamer bestemd als opslag hok, dus geen plekje om te knutselen.

Vandaag een verjaardagskaart in roze-groen-wit en zwart. op de eerste foto ligt het kaartje plat en op de tweede staat ze rechtop. Het model en idee is van Miranda Bouhof.
Het vogeltje en bloemetje in pot zijn houten embellishments en zijn bewerkt met inkt en gesso. en daarna met pearl medium. Alle vlakken zijn beplakt met rose karton en daarop (5mm kleiner) design karton. Vervolgend heb ik op elk vlak een andere opvulling gemaakt. De rand van vlinders is effen lichtgroen en bewerkt met diverse stempels in roze en groene inkt van distress.


Materialen:
- papier: van de papiercentrale en studiolight design blok 6.
- inkt: distressinkt Moved lawn en seedless preserves), stazon (jetblack) en clear embossing inkt.
- stempels: rayher vintage 8176000, Joy/Noor 6410/0010 en van de Action.
- Stans: Kensington Border 98743 van Memory Box (vlinder rand), MD LR0322 (spiegel), NS MFD055 (circel), double dies spiral circel (gekarteld rondje), MD LR0129 (bloemen), MD LR0116 (swirls), MD LR0156 (bladeren). Joy 6002-0027 (vlinders).
- verder: embossing poeder clear, acrylic medium pearl, glitterlijm zilver, plakpareltjes, houten embellishments, gesso, papieren bloemetjes, groene knoopjes en roze strikje.

Ik hoop dat jullie deze creatie weer leuk vinden.

Greetz Miriam2 opmerkingen: